background

 Befektetőket keresünk!

 

Készek vagyunk megépíteni ezeket a buszokat, és nyereségesen működtetni őket akár a világ összes nagyvárosában.

 

 

Ha van befektetésre szánt pénze, és lát az ötletünkben fantáziát – vegye fel velünk a kapcsolatot a bővebb információért.

 

Hotel a földszinten pedig a AquaticFunBus csarnoka.

 

licensz

A szabadalom, licensz eladó.

 

 


 

Eredményeink

 

Piackutatás -


Véleményünk szerint a legpontosabb megoldás a valós beszélgetés, ezért járó kelő embereket kérdeztünk meg két helyszínen. Budapest egyik legnagyobb gyógyfürdője előtt az utcán, valamint a Hungaroringen a Magyar nagydíj F1 futamon. Az eredmény felülmúlta a várakozásainkat. Részletes dokumentáció az Üzleti Tervben.


Modellezés -

 

Készítettünk egy kicsinyített 1:12 méretarányú élethű modellt. A modell kizárólag a medencét, a mozgató és működtető egységeket, a víz feltöltő és tároló egységeket, üléseket, a víz áramlás és lengésszabályzó egységet, a vezérlő egységet, és a tápegységeket tartalmazza.
Továbbá készítettünk egy tárgyasztalt egy mozgatható kerettel, amelyre felépítettük a busz medence részét az előzőekben említett egységekkel.


Teszt -

 

A komplett mozgatható modellegységet beszereltük egy mikrobusz utasterébe. Felszereltünk világító eszközöket és kamerákat. A filmfelvétel mellett adatokat nyertünk a központi vezérlő egység jeladóiból, a gépjárműben elhelyezett dőlés és gyorsulás-lassulás jeladókból, a lézeres dőlés jelzőből, továbbá ellenőrzés okán a gépjárműben külön egységként felszerelt jeladókból, valamint a gépjármű műszereiből. A teszt folyamán különböző gyorsulásnak – lassulásnak tettük ki a szerkezetet. Teszteltük kanyarban végrehajtott gyorsítások és lassítások közben. Teszteltük vészfékezés közben. A tesztekről készült felvételeket és adatokat kiértékeltük, és folyamatosan kijavítottuk a mechanikai, elektronikai és program hibákat.

 

Szabadalom -

 

Szabadalmi bejelentést nyújtottunk be Magyarországon, az EPO-nál, az USPTO-nál, a SIPO-nál, valamint Indiában a CGPDTM-nél. Magyar szabadalom 2019.05.04 - HU230938, Európai Szabadalom 2020.04.09 - EP3313693, a többi eljárás még folyamatban van.


Következő lépcső -


Az élethű prototípus gyártása előtt állunk. Befektetőt, befektetőket keresünk.

 

2020  aquaticfunbus   A világ legjobb szórakozása